Over ons

Geloofsinspiratie.nl is een initiatief van Stichting FlowRisen. Het doel van geloofsinspiratie.nl is om basisvragen te beantwoorden die mensen hebben over geloven in God, de toegevoegde waarde te laten zien van geloven in God, en mensen op toegankelijk wijze te inspireren met het evangelie. Geloofsinspiratie.nl fungeert kortom als toegankelijk platform waarop mensen geïnspireerd worden door toffe geloofscontent. Wij geloven dat geloof nieuw perspectief geeft, iedere dag weer. Bovendien geloven wij dat je door geloof in Jezus nog meer tot leven kan komen en dat je door geloof nog meer uit je leven kan halen ongeacht je situaties of omstandigheden.

Wordt vrijwilliger
Wil jij graag een verschil maken voor mensen door het delen van toffe geloofscontent? Dit kan door geloofsbijdrager te worden. Je kan dit gemakkelijk doen via de volgende link ‘geloofsinspiratie inzenden‘ of door een mail te sturen met geloofscontent naar [email protected] Vervolgens wordt bekeken of jouw inzending aansluit op het platform van geloofsinspiratie.nl.

Steun onze missie
He beheren en verbeteren van het geloofsinspiratie platform kost tijd en geld.
Daarom is financiële steun van harte welkom. Als jij ons wil ondersteunen dan kan dit via de volgende link ‘Doneren‘. Het is daarbij goed om te weten dat geloofsinspiratie.nl onderdeel is van stichting FlowRisen. Stichting FlowRisen heeft een ANBI status waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Al het geld datje investeert in dit platform komt ten gunste van de eerder besproken doelen.