vrijdag, 17, juli, 2020

Geloof als fundament voor je liefdesrelatie

Populair

Waarom geloven in Jezus anders is dan geloven in een religie

Tegenwoordig zijn er enorm veel religies waaruit je kan kiezen als bron om mooie inzichten en wijsheden...

De rol van geloof in de voetbalwereld

De voetbalwereld zou je kunnen zien als een aparte wereld op zich. Van spelers en coaches wordt...

Hoe kan je geloven in God terwijl er nog zoveel ellende in de wereld is?

Hoewel de statistieken laten zien dat de levensomstandigheden op de wereld in het algemeen beter worden, zijn...
FlowRisenhttps://geloofsinspiratie.nl%20
FlowRisen is de aanbieder van geloofsinspiratie.nl. Verschillende mensen die betrokken zijn bij FlowRisen plaatsen namens FlowRisen toffe geloofsinspiratie op geloofsinspiratie.nl.

Wanneer je iemand tegenkomt in het leven die je leuk lijkt dan kijk je al snel of je interesses en bepaalde ideeën over het leven gemeenschappelijk hebt. Daarnaast kijk je natuurlijk naar iemand zijn uiterlijk; of dat het uiterlijk van de persoon je in een bepaalde mate aantrekt of aanspreekt of juist niet. Ook is het niet onbelangrijk dat je potentiële partner gezellige vrienden en familie heeft waarmee je kan lachen en die waarde kunnen toevoegen aan je leven. Dit vormt in eerste instantie een totaalplaatje waarop we bepalen of we met iemand in een liefdesrelatie willen zitten of dat we toch beter vrienden kunnen blijven met de betreffende persoon. Wanneer het eerste het geval is geloof je dat je op een bepaalde manier een toekomst samen hebt en dat de relatie kan slagen op basis van de connectie die je met elkaar hebt. Je gelooft in elkaar. Naast het feit dat dit natuurlijk belangrijk is kan geloven in iets naast je partner waarde geven in je relatie met je partner. Het kan zelfs een fundament of vaste grond zijn in je relatie. In deze blog zullen we verder ingaan op hoe geloven in God een fundament is voor je liefdesrelatie en daarmee je leven verrijkt.

Verder lezen?
Schrijf je hieronder direct in voor een gratis account om meer te lezen.
Heb je al een account? Login

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw opmerking in!
Voer hier uw naam in

Laatste berichten

01:04:25

Geloofspraat #4 – Het karakter van God

Bekijk hieronder de toffe geloofspraat video over het onderwerp "Het karakter van God" met gastspreker Ruben Kluijver....

Geloofspraat #3 – Reasonable and living faith

Bekijk hieronder een toffe video met gastspreker Daniel Rattes uit Brazilie met als onderwerp "Reasonable and living faith".

Nederigheid

Een gedicht over nederigheid. Ontdek wat nederigheid jou te bieden heeft.

Vrede

Ontdek de kracht van vrede in dit inspirerende gedicht.

Geloofspraat #2 – Gebed

Bekijk hieronder een inspirerend geloofsgesprek van Ruben met Priscilla over het onderwerp gebed. Priscilla woont al een tijdje in Israël en heeft wat toffe inzichten te delen. Laat verder gerust na afloop een reactie achter hieronder.